Asiakkaat ovat kertoneet meille että olemme ylittäneet heidän toiveet ja odotukset. Alla muutama kommentti tyytyväisiltä asiakkailtamme. Liity tyytyväisten ihmisten joukkoon ja ota yhteyttä.

Vanhan kerrostalon täyssaneeraus

Salinad Oy suoritti erillistaloomme sisustussaneerauksen, jossa kohteena mm. olohuoneen seinän koristekivien asennus, kylpyhuoneen uusiminen ja porrasnousun panelointi. Kaikki sujui aikataulujen mukaisesti, luotettavasti ja erittäin ystävällisellä palvelulla. Hyvän palvelun ja kokemuksen myötä taloyhtiömme tilasi Salinadilta myös muita rakennuspalveluita mm. terassien laajennuksia ja aidoituksen pystytystä.

Voin suositella lämpimästi Salinadin palveluja kaikille luotettavaa ja toimivaa rakennus- ja saneerauspalvelua hakeville.

– Terveisin Mika

 


 

 

Täysremontti

Salinad Oy teki pääosan talomme täysremontista. Olimme erittäin tyytyväisiä avaimet käteen-toimintatapaan, työn jälkeen ja siihen miten sujuvasti ja joustavasti jo sovittuja suunnitelmia tarvittaessa voitiin muuttaa. Remontti pysyi pääosin sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Myös lopputarkastus ja tarvittavat pikkukorjaukset tehtiin sovitusti ja viivyttelemättä.

Hauskaa talven jatkoa! Nyt kannattaa nauttia lumesta.

– Tuomas